Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: محمدهادی ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار امروز در جلسه کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با کرونا در محل فرمانداری شهرستان شهریار اظهار داشت: طبق آخرین آمار موجود در خصوص وضعیت ویروس کرونا در شهرستان شهریار، ۱۰ مورد مثبت و قطعی ابتلا به کرونا و ۲ نفر نیز فوتی از ابتدای شیوع ویروس کرونا در شهرستان شهریار مشاهده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مهم‌ترین راهکار مقابله با این ویروس آموزش همگانی است که این موضوع با تلاش همکاران بنده در شبکه بهداشت و درمان با همکاری سایر نهادها در سطح عمومی و ادارات شهرستان شهریار در حال انجام است و آمادگی آن نیز وجود دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار بیان داشت: طی تشکیل کمیته بررسی اپیدمیولوژیک ویروس کرونا با دستور وزیر بهداشت گفته شده است که بر اساس تمهیدات انجام شده میزان سرایت بیماری ۵۰ درصد کاهش یافته است و لذا در صورت ادامه تمهیدات عدد  ابتلا از فرد مبتلا به زیر ۱ کاهش یاید.

ناصح گفت: با اعلام سامانه از سوی وزارت بهداشت اطلاعات لازم از سوی سامانه برای هر شخص اخذ می‌شود و بر اساس تحلیل میزان خطرپذیری به فرد مبتلا می‌شود.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی موجود، انتظار انجام و نظارت تمامی اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه از شبکه بهداشت و درمان امری خارج از توان ماست و نیاز به بسیج و مشارکت همگانی دارد و هر شخص و نهادی باید به اندازه سهم خود مشارکت کند.

 

اولین فوتی ناشی از کرونا در کردستان تایید شد/ابتلای قطعی ۲۲ نفر به کرونا در استان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان از فوت یک نفر براثر ابتلای به کرونا در شهرستان سقز خبر داد.

فرزین رضاعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: از ۱۷۴ نمونه ارسالی برای آزمایش و تست کرونا ویروس در استان، ۲۲ نفر آنان مثبت و ۶۸ نفر تا این لحظه منفی اعلام شده است.

وی با بیان اینکه از کل موارد مثبت کرونا ویروس در استان ، ۱۲ نفر در بیمارستان سقز بستری است، افزود: در بیمارستان بانه ۵ نفر در سننندج ۲ مورد، در قروه یک نفر، مریوان یک نفر و در دیواندره یک نفر شناسایی و بستری شده‌اند‌.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مورد تعداد متوفیان بدلیل ابتلا به کروناویروس در استان هم گفت: طبق آزمایشات انجام گرفته، یک مورد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس در استان به ثبت رسیده که در شهر سقز بوده است.

رضاعی ادامه داد: مهمترین راه پیشگیری و کنترل کروناویروس، رعایت آداب بهداشتی و کاهش مواجهات فردی است.

وی عنوان کرد: همه این بیماران در بخش‌های ایزوله مراکز درمانی تابعه دانشگاه بستری و تحت مراقبت قرار دارند و خانواده‌های آنان نیز تا مشخص شدن وضعیت بیماری قرنطینه هستند.

رضاعی رعایت اصول بهداشتی برای پیشگیری از کرونا ویروس را ضروری اعلام کرد و گفت: تا حد ممکن از تجمع در مکان‌های عمومی خودداری کنید.

به گزارش فارس، تاکنون سه نفر مشکوک به کرونا در شهرستان سقز فوت شده‌اند که مثبت‌بودن کرونایی یکی از این سه مورد تایید شده است.

تعداد موارد مثبت کرونا در کرمان به ۱۸ نفر رسید / بهبودی ۲ بیمار

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌ها و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به به مثبت شدن تست کرونای سه نفر دیگر در کرمان گفت: در حال حاضر تعداد موارد مثبت کرونا در استان به ۱۸ نفر رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شفیعی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تست کرونای سه نفر دیگر در استان کرمان مثبت شده است که بر این اساس ۱۸ نفر مبتلا به کرونا در کرمان داریم.

وی گفت: از سه مورد مبتلای جدید یک نفر در بم، یک نفر در رفسنجان و یک نفر در شهربابک بستری هستند.

شفیعی عنوان کرد: یکی از این افراد مرد ۲۳ ساله اهل شهرستان بم است؛ او سابقه سفر به یکی از استان‌های با شیوع بالا داشته ضمن اینکه در ستادهای انتخاباتی هم فعال بوده است.

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌ها و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان مورد دیگر را مرد ۴۴ ساله در شهرستان رفسنجان ذکر و تصریح کرد: این فرد هفته گذشته به یکی از استان‌های دیگر سفر کرده است.

وی عنوان کرد: سومین مورد هم یک مرد سالمند از شهرستان شهربابک است که به یکی از شهرهای با شیوع بالا سفر داشته است؛ این فرد هم در ستادها انتخاباتی فعالیت داشته است.

شفیعی گفت: از مجموع ۱۸ نفر مبتلا به کرونای استان کرمان دو نفر بهبود پیدا کرده اند، یک نفر در آی سی یو و مابقی در بخش تنفسی معمولی بستری هستند.

 

ادارات استان البرز روز شنبه تعطیل شد
رئیس ستاد مدیریت کرونا استان البرز گفت: به جز دستگاه‌های درمانی و خدمات‌رسان، ادارات این استان روز شنبه ۱۷ اسفند تعطیل هستند.

به نقل از روابط عمومی استانداری البرز،علی درویش پور در نشست خبری ستاد مدیریت کرونا استان البرز اظهار داشت: این تصمیم بنا به درخواست دانشگاه علوم پزشکی استان البرز و تصمیم اعضای کمیته مدیریت کرونا با موافقت استاندار البرز اتخاذ شده است.

وی افزود: به جز دستگاه های درمانی و خدمات رسان، ادارات این استان روز شنبه 17 اسفند تعطیل هستند.

وی در ادامه از مردم خواست تا درایام تعطیل از هرنوع تردد درسطح شهرهای استان البرز خودداری کنند و اجازه دهند تا نیروهای خدمات رسانی بتوانند درشرایط بهتری به ضدعفونی و گندزدایی معابر و خیابانها بپردازند.

 

مرگ اولین بیمار مبتلا به کرونا در شهرستان سقز تایید شد
دانشگاه علوم پزشکی کردستان مرگ نخستین بیمار مبتلا به کرونا در شهرستان سقز را تایید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر دانشگاه علوم پزشکی کردستان مرگ یک بیمار مبتلا به ویروس کرونا در شهرستان سقز را تایید کرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به خبرنگار مهر گفت: بر اساس آزمایش های صورت گرفته از مرگ مشکوک افراد مبتلا به ویروس کرونا متاسفانه ظهر امروز پنجشنبه مرگ یکی از افراد مبتلا به این ویروس تایید شده است.

آرزو فلاحی ادامه داد: تا ظهر امروز ساعت ۱۴ در استان کردستان ۱۷۴ نمونه آزمایش افراد مشکوک مبتلا به ویروس کرونا صورت گرفته است.

وی افزود: تاکنون و بر اساس نتایج آزمایش های مشخص شده ۲۲ نفر مبتلا به ویروس کرونا در سطح استان کردستان شناسایی شده و نتیجه آزمایش ۶۸ نفر نیز منفی بوده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از مجموع ۲۲ مبتلا به کرونا در استان کردستان سقز 12، بانه 5، سنندج یک، کامیاران یک، قروه یک، مریوان یک و دیواندره یک نفر مبتلا شناسایی شده و هم اکنون بستری هستند.

تعداد مبتلایان به «کرونا» در لرستان به ۳۰ نفر رسید
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تا پایان روز ۱۴ اسفندماه، آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان به ۳۰ نفر رسیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا نیکبخت امروز پنجشنبه در سخنانی با بیان اینکه تا کنون ۳۵۷ نمونه از افراد مشکوک به کرونا به تهران ارسال شده است، اظهار داشت: از این تعداد، ۲۰۹ جواب به استان واصل شده که ۱۷۹ مورد منفی و ۳۰ مورد مثبت بوده است.

وی خاطر نشان کرد: موارد مثبت مربوط به شهرستان‌های الشتر، خرم آباد، دورود، بروجرد، چگنی، ازنا و کوهدشت بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با تاکید بر اینکه از شهروندان می‌خواهیم که در منزل بمانند و توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند، تصریح کرد: امیدواریم با این اقدامات شاهد افزایش موارد مثبت نباشیم.

 

۲۵۰ بیمار مشکوک به کرونا در استان کرمانشاه از بیمارستان ترخیص شدند
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در استان کرمانشاه گفت: از ۳۲۳ نفر بیمار بستری مشکوک به کرونا در استان کرمانشاه ۲۵۰ نفر ترخیص شده‌اند.

ابراهیم شکیبا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: تا شب گذشته 22 مورد مورد مثبت ابتلا به کرونا در استان به ثبت رسیده که از این تعداد سه نفر فوت شدند.

وی عنوان کرد: 11 مورد از مبتلایان مربوط به شهرستان کرمانشاه، چهار مورد اسلام‌آبادغرب، دو نفر کنگاور، یک نفر هرسین، یک نفر صحنه، یک نفر سنقر و کلیایی و یک نفر گیلان‌غرب است.

شکیبا گفت: از شروع اپیدمی تا ظهر امروز 323 نفر بستری شده‌اند که 250 نفر ترخیص شده و 71 نفر بستری هستند.

شکیبا افزود: با توجه به اینکهپیک بیماری در چند هفته آینده پیش‌بینی می‌شود از مردم انتظار می‌رود جمعه آخر سال، غریبان و مسافرت‌ها را کنسل کنند و در اجتماعات حضور پیدا نکنند و بهداشت فردی را رعایت کنند.

۲ بیمار کرونایی در اردستان از بیمارستان ترخیص شدند
رئیس شبکه بهداشت و درمان اردستان گفت: تا کنون ۲۱ نفر مشکوک به بیماری کرونا ویروس در اردستان تشخیص داده شد که هفت نفر مثبت بوده است.

حسن ذبیحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از اردستان، ضمن اشاره به آخرین آمار افراد مبتلا به ویروس کرونا در شهرستان اردستان اظهار داشت: تاکنون 21 نفر مشکوک به بیماری کرونا ویروس در شهرستان اردستان تست داده‌اند که از این تعداد هفت نفر آزمایش‌های آنان مثبت بوده که یک نفر از آن‌ها فوت کرده است.

وی ضمن اشاره به آمار افراد مبتلایان جدید به ویروس کرونا در شهرستان اردستان افزود: از این تعداد سه نفر آن جدید هستند که افرادی با سن‌های 86، 45 و 68 سال بوده بهنحوی که دو نفر آقا و یک نفر خانم هستند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان ضمن اشاره به وضعیت افراد مبتلا و آمار بهبودیافتگان در این شهرستان گفت: افراد جدیدی که آزمایش آنان مثبت اعلام شده یک نفر از شهر اردستان که در اصفهان بستری است و یک نفر از روستای کچورستاق و یک نفر نیز از شهر مهاباد بوده و دو نفر نیز با طی شدن روند درمان بهبود پیدا کرده‌اند.

وی ابراز داشت: توسط شبکه بهداشت و درمان اردستان ابلاغیه به بهورزان روستاها صادر شد تا با همکاری دهیاری ها از ورود افراد غریبه و غیر بومی به روستاها تا اطلاع بعدی جلوگیری کنند و در صورت که فردی از روستاها با علائم این بیماری وجود داشت با آموزش‌هایی که فرا می‌گیرند در منزل قرنطینه شوند.

منبع: فردا

کلیدواژه: اخبار کرونا ایران دانشگاه علوم پزشکی کردستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرونا در شهرستان سقز ویروس کرونا در شهرستان مبتلا به ویروس کرونا شبکه بهداشت و درمان مبتلا به کرونا ویروس کرونا کرونا در استان شهرستان اردستان شهرستان شهریار استان کرمان ویروس در استان مشکوک به کرونا ابتلا به کرونا کرونا ویروس مدیریت کرونا افراد مبتلا استان البرز بستری هستند موارد مثبت نفر مبتلا مورد مثبت یک نفر روز شنبه تایید شد یک نفر نفر نیز شده اند بر اساس ۱۸ نفر سه نفر دو نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۶۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟

به گزارش خبرآنلاین، دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های عفونی ایران می‌گوید: آبله‌مرغان، بیماری شایع کودکان است و به شدت مسری است. به طوری که اگر فرد سالم در تماس با یک بیمار مبتلا قرار گیرد، بیش از ۹۸ درصد احتمال دارد که مبتلا شود.

آبله مرغان، بیماری شایع کودکان است و با آن که بزرگسالان هم به آن مبتلا می‌شوند و اتفاقا عوارض و شدت بیماری در آنها بیشتر است، اما بیشترین شیوع آن در سنین ۵ تا ۱۰ سال است. امسال موارد ابتلای کودکان به آبله‌مرغان در کشور چشمگیر به نظر می‌رسد که البته طبق گفته مسئولان، با این حال این آمار به آمار سال ۱۴۰۲ نمی‌رسد. میزان ابتلا به این بیماری در اوایل فصل بهار و اواخر فصل پاییز سال گذشته افزایش بسیار چشمگیری یافت. به طوری که یکی از بیمارستان‌های کشور اعلام کرد میزان مراجعه کودکان مبتلا به آبله‌مرغان نسبت به سال گذشته (سال ۱۴۰۱) افزایش ۷ برابری داشته است. به گفته متخصصان، افزایش ناگهانی موارد ابتلا از پارسال تا کنون، دو دلیل بسیار مهم دارد؛ اول این که پاندمی کرونا به پایان رسیده و دیگر این که بیشترین شیوع این بیماری در فصل بهار است.

۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌مرغان در کشور

دکتر آمیتیس رمضانی، متخصص بیماری‌های عفونی و دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های عفونی ایران در این رابطه به همشهری آنلاین می‌گوید: بیشترین شیوع آبله‌مرغان در اواخر زمستان و اوایل فصل بهار است و همیشه همین طور بوده است. اما دلیل افزایش چشمگیر آمار این بیماری از سال گذشته تا کنون این است که در دوران پاندمی کرونا، ارتباط و تماس کودکان کاهش پیدا کرده بود و میزان ابتلا به آبله‌مرغان هم در سال‌های کرونا کاهش یافت. سال ۱۴۰۲ ارتباط کودکان به دلیل بازگشت به زندگی عادی افزایش یافت و به همین دلیل، میزان ابتلا به آبله‌مرغان نسبت به سال‌های گذشته افزایش بیشتری پیدا کرد.

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه می‌دهد: قبل از پاندمی کرونا کودکان مدام در محیط مدرسه و مهدکودک حضور داشتند و با انواع و اقسام ویروس‌های تنفسی و ویروس‌هایی مثل آبله‌مرغان در تماس بودند. به همین دلیل همیشه حتی به شکل خفیف مبتلا می‌شدند و همین باعث می‌شد که سطح ایمنی‌شان تا حدی حفظ شود. اما در دوره کرونا چون بچه‌ها بیشتر در خانه بودند و کلاس‌ها آنلاین برگزار می‌شود، تماس‌شان با ویروس‌ها کم شد. الان که دوباره تماس‌ها شروع شده، طبعا دوباره افزایش موارد ابتلا به عفونت‌ها را داریم.

به گفته رمضانی، این موضوع فقط هم مختص آبله‌مرغان نیست. بعد کرونا موارد ابتلا به ویروس پنوموکوک هم بیشتر شد و یک پیک داشتیم. همچنین مواردی از طغیان سرخک را داشتیم. با این که کشور ما در مرحله حذف بیماری سرخک بود. دلیلش هم این است که در دوره کرونا خیلی از والدین از ترس ابتلای کودکان‌شان به کرونا، آنها را برای تزریق واکسن نمی‌آوردند. به همین دلیل هم در ایران و هم در سایر کشورها مواردی از طغیان سرخک داشته‌ایم. کلا الگوی بیماری‌ها به خصوص ویروس‌های عفونی و باکتریایی بعد از دوره کرونا تغییر کرد و موارد ابتلا به آن بیشتر شد.

بزرگسالان مبتلا نمی‌شوند؟

ویروس آبله‌مرغان، بیماری شایع بین کودکان و به شدت مسری است و به گفته رمضانی، فردی که تاکنون مبتلا نشده، اگر در تماس با یک بیمار مبتلا قرار گیرد، نزدیک به ۱۰۰ درصد احتمال دارد که مبتلا شود. حتی اگر در سنین بالا باشد.

دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های عفونی ایران تاکید می‌کند: هر قدر در سن پایین‌تر مبتلا شویم، بهتر است. چون عوارض و شدت آبله‌مرغان در کودکان کمتر است و در بزرگسالان عوارض و شدت بیشتری دارد.

آبله‌مرغان چه علائمی دارد؟

رمضانی با بیان این که آبله‌مرغان، یک بیماری ویروسی است و طبیعتا علائم مشترک زیادی با بیماری‌های ویروسی دیگر دارد و به همین دلیل خیلی اوقات، افراد این بیماری را با بیماری‌های مشابه آن اشتباه می‌گیرند، می‌گوید: آبله‌مرغان در ابتدا یک سری علائم عمومی دارد که ممکن است با همه عفونت‌های ویروسی دیگر اشتباه گرفته شود. علائمی مثل بدن‌درد، تب، سردرد و شکم‌درد. این بیماری همچنین به دلیل داشتن علائمی مثل سرفه و عطسه، گاهی با سرماخوردگی هم اشتباه گرفته می‌شود. اما بعد از گذشت دو سه روز از علائم عمومی، کم‌کم بروز بثورات پوستی یا ضایعات پوستی در فرد شروع می‌شود.

این پزشک متخصص بیماری‌های عفونی ادامه می‌دهد: حتی ضایعات پوستی هم ممکن است فرد را به اشتباه بیندازد. چون سرخک هم یکی از علائمش ضایعات پوستی است. البته الگوی انتشار ضایعات پوستی آبله‌مرغان کمک می‌کند که آن را از سایر بیماری‌های با علائم تب و ضایعات پوستی تشخیص دهیم.

دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های عفونی ایران می‌گوید: الگوی انتشار ضایعات پوستی در آبله‌مرغان که به شکل دانه‌های کوچک قرمز هستند، از تن فرد شروع می‌شود. بعد به پشت می‌رسد و بعد تدریجا صورت و بقیه بدن را فرا می‌گیرد. این ضایعات به‌تدریج تغییر شکل می‌دهند و تبدیل به تاول‌های کوچک می‌شوند. بعد زخم می‌شوند، بعد خشک می‌شوند و بعد می‌افتند. درضمن تا زمانی که آن زخم‌ها خشک شوند و کامل بیفتند، این بیماری مسری است و می‌تواند بقیه را هم مبتلا کند.

دوره بیماری چقدر طول می‌کشد؟

ویروس آبله‌مرغان یک دوره کمون دارد؛ یعنی دوره‌ای که فرد با بیمارِ مبتلا تماس داشته ولی هنوز علائمی در او بروز نکرده است. این دوره ۱۰ تا ۲۱ روز طول می‌کشد. یعنی بین ۱۰ تا ۲۱ روز طول می‌کشد تا اولین علامت آبله‌مرغان در فرد ظاهر شود. بعد از بروز تمام علائم معمولا ۱۰ روز طول می‌کشد تا دوره بیماری تمام شود.

به گفته رمضانی، فرد معمولا یک بار به آبله‌مرغان مبتلا می‌شود و ابتلای دوباره در یک نفر رخ نمی‌دهد. البته در موارد نادری ممکن است برخی افراد به شکل خفیف مبتلا شوند اما بیماری در این افراد علائم بالینی ندارد. تاکید می‌کنم در موارد نادر، چون احتمال ابتلای مجدد بسیار پایین است.

این متخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این سؤال که آیا کودکان زیر ۵ سال به این ویروس مبتلا می‌شوند یا نه، می‌گوید: هر فردی که در تماس با فرد آلوده باشد، مبتلا می‌شود. حتی کودکان زیر ۵ سال. البته به جز کودکان زیر ۶ ماه که ایمنی‌شان را از مادر می‌گیرند.

راه‌های انتقال ویروس

ویروس آبله‌مرغان از دو طریق تماس مستقیم با ضایعات پوستی فرد آلوده و از طریق ترشحات بینی فرد بیمار منتقل می‌شود. به گفته رمضانی، این بیماری درمان اختصاصی ندارد اما در صورت ابتلا بهتر است که فرد به پزشک مراجعه کند. چون اولا کودکان زیر ۵ سال معمولا دچار تب بالا می‌شوند و دوم این که همان طور که گفتم، تشخیص این بیماری از ویروس‌های دیگر سخت و نیاز است که حتما پزشک بیمار را ببیند و تشخیص درست دهد.

این پزشک چند توصیه درباره افراد مبتلا می‌کند و می‌گوید: کودکان مبتلا به آبله‌مرغان باید روزی یک بار دوش با آب ولرم بگیرند تا زخم‌شان عفونت نکند. چون ضایعات پوستی خارش زیادی دارند و گاهی کودک آن را می‌خاراند و دوش گرفتن کمک می‌کند تا زخم‌ها عفونت نکند. درضمن ناخن‌های کودک باید کاملا کوتاه باشند. همچنین کودک تا زمانی که علائم دارد، اصلا نباید در فضای عمومی حضور پید کند. نه در مدرسه و نه درمهدکودک و جاهای دیگر. چون در صورت حضور فرد مبتلا در یک مکان عمومی، تا بیشتر از ۹۸ درصد احتمالا ابتلا وجود دارد. حتی اگر تماس در فاصله زمانی کوتاهی اتفاق بیفتد.

آبله‌مرغان درمان اختصاصی ندارد اما ...

رمضانی درباره درمان ویروس آبله‌مرغان هم توضیح می‌دهد: این ویروس درمان اختصاصی ندارد و فقط برای گروه‌های خاص، زنان باردار و بیماران نقص ایمنی درمان اختصاصی دارد. مصرف آنتی‌هیستامین و خانواده آن در کاهش علائم بیماری کمک‌کننده است. همچنین اگر کودک تب دارد، استامینوفن باید مصرف شود. مصرف ایبوپروفن برای کودک توصیه نمی‌شود. کودک با مصرف همین داروها، استراحت کردن، کمک کردن به آرام شدن کودک به خاطر خارش زخم‌ها کمک می‌کند تا دوره بیماری به پایان برسد.

به گفته این متخصص بیماری‌های عفونی، در موارد نادری بیماری در فرد شدید می‌شود و درگیری ریه یا درگیری مغزی پیدا می‌کند اما بسیار نادر است و در کودکان هم کم پیش می‌آید.

زونا همان آبله‌مرغان است؟

رمضانی در پاسخ به این سؤال که آیا صحت دارد بیماری زونا شکل دیگری از آبله‌مرغان است، بیان می‌کند: بله، زونا شکل تغییریافته آبله‌مرغان است. درواقع ویروس آبله‌مرغان این خاصیت را دارد که سال‌ها داخل بدن و در یک سری غدد لنفاوی و ... به صورت نهفته باقی بماند. یعنی ویروس دیگر هیچ علائمی ندارد اما کاملا از بدن پاک نمی‌شود و نهفته در بدن فرد باقی می‌ماند. تا این که عاملی مثل استرس، افزایش سن یا تضعیف سیستم ایمنی باعث فعال شدن آن ویروس می‌شود و این بار علائم بالینی آن شبیه آبله نیست و به آن زونا می‌گوییم.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به این که زونا، بیماریِ دوره بزرگسالی است و معمولا در سنین سالمندی مبتلا می‌کند، می‌گوید: ضایعات پوستی زونا کاملا متفاوت از ضایعات پوستی آبله‌مرغان است. زونا نوع چشمی دارد که چشم‌ها را درگیر می‌کند، زونای صورت داریم، زونای پشت و بالاتنه داریم. هر یک از اینها دردهای عصبی بسیار شدید و آزاردهنده‌ای دارند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903382

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای دوشنبه و سه شنبه | کدام استان‌ ها هشدار بارندگی گرفتند؟
  • منتظر کاهش قیمت دلار باشیم؟
  • موزه‌ها امروز شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۵؛هشدار بارش‌های سیل‌آسا در ۱۳ استان
  • هواشناسی ایران/ سامانه بارشی جدید دوشنبه از غرب وارد کشور می‌شود
  • سامانه بارشی جدید دوشنبه از غرب وارد کشور می‌شود
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت / بارش و ترافیک سنگین در محورهای شمالی